Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 19 jun 11, 12:53

Etter å kanskje ha vært Fredrikstad sin aller beste spiller de første 5 kampene, hvor han faktisk var jævlig god, selv om mange her inne ikke vil erkjenne det, så har Hansi hatt en nedadgående formkurve i det siste.

Er ikke uenig i at Ramberg har vært svak i de siste kampene, men det har jaggu flere i laget vært også.

Hva har Mads Hansen, Ruud Tveter, Jabbi, Askar og Rafn ( han er litt unnskyldt, da ingen forventer noe av han )  prestert i det siste? Ingenting om minimalt. Hele laget har faktisk slitt, men alltid skal Ramberg få skylden.

Hva faen er vi for noen supportere som rakker ned på egen spiller gang på gang her inne, buer mot han fra tribunen og man skulle tro at bunnen er nådd når til og med flere her inne oppfordrer spilleren til å legge opp?

Man kan si mye om Hans Erik Ramberg. Men hvordan man enn vrir og vender på det, så er han en veldig god midbanespiller på sitt beste. Han har kommet tilbake gang på gang mot alle odds. Slutt med det pisset om at han er Aunes gullgutt, da det er langt fra sannheten.  Man merker tydelig når Borges er borte at laget ikke har den fremdriften de hadde før i sesongen, det påvirker laget og også Ramberg. Hvor mange riktig timede løp har det vært i det siste?

Synes Hussein er en spennende type, men vil vel ikke akkurat si at han var briljant mot Start heller. Nå får Jabbie og Hussein prøve seg sammen, så får vi se hvordan det går. Går det dårlig, så er vel unnskyldningen at de er unge og at man ikke kan forvente like mye av de som med Ramberg.

Jeg for min del ville heller hatt rutinen til Ramberg og hans kloke fotballhode ute på banen mot Odd, men meg om det.

 

,

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f