Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 12 jun 11, 12:00

Opprinnelig postet av Bedreviteren
Opprinnelig postet av mysthical

Uansett om de får fornyett tilitt eller ikke så er ikke AP helt uskyldig i det uføre man er i. Man må huske på at det er AP som mer eller mindre sammenhengende har styrt byn siden krigen. Mye (sier ikke alt) skyldes jo gammel moro som nå kommer til overflaten. Fredrikstad by er jo gjennom samme kur som FFK.

Dem gikk ihvertfall med overskudd når dem gikk av. Med dem vi har nå har vel det meste blitt værre, eiendomskatten har vel blitt noe lavere, men langtifra verd prisen på det vanstyre vi har nå. Å oppleve Eva christin, Vik og resten av gjengen fra frp er nesten en farse. Hadde frp styrt alene ville eiendomskatten vært borte og kommunen hadde allerede ligget med brukket rygg. Nå selger dem seg ut her og der for å redde seg noelunde økonomisk. Å pisse i buksa for å holde varmen er vel et annet uttykk...

 

Fredrikstad har ikke vært så utrolig bra styrt under AP perioden, bare se veistandarden i byn. Det skyldes 10 år med ignoranse. Problemet er at man valgte å endre politisk rettning midt under en finanskrise som da forværret det hele, så man kan nok i etterpåkolskapens navn gi styre refs for å gå så drastisk til verks midt i en global krise. Så lenge man er tolmodig så vil man snart se fruktene av H/FRP politik. Man vil aldri klare å endre en by eller ett land på kun 4 år. Man trenger nok lenger tid en som så.

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f