Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 09 jun 11, 21:19

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Kunne tenke meg det, ja er vel kanskje tjukk i hue jeg også da vel.. Wink

Men den disuksjonen her kommer du ikke langt med min gode venn.. Follo får ikke 220.000 kroner, det fikk heller ikke Odd for noen år siden, og det får heller ikke andre klubber så lenge spilleren er kontraktsløs og går gratis..

Og det kjøpelaggreine kan du bare kutte ut med en gang.. Se på ditt eget lag.. ville heller kritisert dem for måten de tar saken på + at de har klart å skaffe seg en gjeld på over 4 millioner..

 

Jeg har ikke påstått at Fredrikstad er mere kjøpelag enn andre tippeligalag, minus Sarpsborg08 og Haugesund muligens, men kjøpelag er dere nok. Vel en del mindre nå i år enn før pga økonomiske problemer og føles det ikke godt med mer positivt og ærlig arbeid liksom, ikke som før hvor det toppet seg til det helt ekstreme under Nordlie..

Styreleder skjønte  nok saken var tapt så lenge FFK ikke er villige til å ta rimelighetshensyn, men det føltes vel nødvendig å blåse ut og fortelle verden hva man sliter med.. Tro det eller ei, men all gjelda skriver seg fra fire-fem år tilbake og tidligere da Follo hadde et AS og helt andre personer styrte med pengene der og Follo spilte ekstrem Drillo-fotball. Etter den tid har Follo snudd totalt til possesion fotball med egne rekrutter. De koster faktisk ikke noe ekstra å terpe på ballkontroll og egne juniorer er jo de mest lærenemme. Man har faktisk stadig nedbetalt gjeld til tross for dårlig med publikum og sponsorer for ikke å si rike onkler.  Fjorårets prestasjoner i cupen trenger jeg vel ikke nevne. Norge burde elske Follo hvis man tror at nordmenn selvsagt kan spille fotball også ikke bare gå på ski. Selv om penger selvsagt spiller en viktig rolle i virkelighetens verden så er det aldri noen som er blitt flinkere av penger.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f