Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 09 jun 11, 21:16

Opprinnelig postet av Vidar
En diamant er en diamant selv om den må slipes videre for virkelig å skinne, vil jeg si, men i Fredrikstad har man tydeligvis ingen tillit til sin egen evne til å utvikle spillere. Det er vel det som er kjernen i å være et kjøpelag; at man handler inn ferdige spillere som man slenger utpå (og håper at innsatsen er der.).

Den kommentaren hadde vel passet meget bra for noen år siden. Nå er den egentlig en stor skivebom. Snittalderen i stallen er rett over 24 år. Det sier seg selv at det ikke er mange ferdigutviklede spillere i den troppen da. Alexander Ruud Tveter var langt fra noe "ferdig spiller", han hadde - og har fortsatt - en lang vei å gå videre.

Lasse Staw, Joachim Thomassen, Christian Gamboa, Vidar Martinsen, Khalifa Jabbie, Martin Elvestad, Amin Askar, Etzaz Hussein, Simen Rafn, Tarik Elyounoussi, Alexander Ruud Tveter, Dino Mulac, Odillon Kashama, ja selv ikke Celso Borges var komplett da de først kom til FFK. Fjorten spillere av en tropp på 21.

Det virker på meg som Fredrikstad har stor tro på sine ferdigheter med å utvikle spillere. Eller mener du at noen på den listen der faktisk var ferdige spillere da de kom til FFK? At de ikke trengte noe hjelp fra FFKs trenerteam for å hevde seg for klubben?

Jeg skjønner at du er skuffet over at Follo har rotet det til og mister verdifulle penger. Dette er som alle andre har prøvd å forklare deg ikke FFKs problem. Om du skal rette kritikken din, så er beste (og eneste riktige) plass å rette den må de som satt/sitter med ansvaret i Follo.

Du skriver innleggene dine på en måte som tilsier at FFK er eneste klubb i hele verden som er sånn. At FFK er verstingklubben og at ingen burde røre klubben med ildtang omtrent. Da har man ikke fulgt helt med i timen. Dette er dagligdags.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f