Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 18 mai 11, 09:19
Endret: 18 mai 11, 09:38
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Tøfflus

Det er ille at vi omtrent må unnvære en fast spiller i hver kamp på grunn av karantene. (...) Det kan bli fryktelig mange karantener til høsten

Jepp, sånn er det hvert eneste år. Når karantene starter å spille en rolle, begynner de store klubbene med de jevneste og beste stallene å dra ifra. Det blir spennende å se hvordan både vi og spesielt Sarpsborg vil prestere når man har nøkkelspillere ute hver eneste kamp i høstsesongen. Jeg tror Sarpsborg vil slikte mer enn oss, da det de har utover førsteelleveren er svært tynt.

Jeg håper også at Martinsen starter kampen mot Molde. De har bevegelige spisser, og jeg tror duoen Horn/Martinsen vil takle det bedre. Uansett, så er vi heldige som har så gode stoppere vi kan rullere på.

Mye mer skeptisk til å trekke Borges ned på midtbanen, men vi har få alternativer når Jabbie er ute. Etter at Jabbie gikk ut mot Vålerenga, og Borges ble flyttet ned, tok Vålerenga fullstendig over midtbanen. Molde har tre svært løpssterke og relativt fotrappe midtbanespillere i Hoset, Berg Hestad og Thioune, så jeg frykter at Ramberg og Borges vil bli løpt i senk. Heldigvis har vi ikke Tarik ute denne gangen, da den defensive jobben hans er fantastisk viktig.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340