Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ramp

Juniorspiller

Ble medlem: 18 sep 07
Innlegg: 161

Lagt til: 30 apr 11, 08:22
Endret: 30 apr 11, 08:35
Endret av: Ramp

Opprinnelig postet av Tøfflus

Verste minne fra gamle stadion: 3-6 mot Tollnes. Jeg gikk på 0-5, det er den eneste gangen jeg har gått fra noen fotballkamp før sluttsignalet ...

Artigste minne: Jeg vil faktisk si 4-4-kampen mot RBK i 2002 (treningskamp). Det er en av de mest underholdende fotballkamper jeg har sett. Skuddet til Stian Johnsen og måten Biffen parkerte Erik Hoftun i midtsirkelen ... ahh, herlig.

 

Kampen mot Tollnes var jeg på også. Maste til fattern tok meg med på kamp, da han ikke var den mest engasjerte da de var i skyggenes dal. Det ble med den ene kampen den sesongen hehe. Ellers tror jeg at den første Fredrikstadkampen jeg var på var treningskampen mot Wimbledon en gang i tiden.

Har mange gode minner fra gamle stadion. 4-4 kampen mot RBK er et av dem, men langt fra det artigste minnet tror jeg. Husker den utrolige 5-0 kampen mot samme motstander. Den utrolige skuffelsen av å se Tom Henning Hovi stange inn utligning til  2-2  i 2004 sitter også friskt i minne. Men ingenting overgår det jeg fortsatt mener er den beste fotballkampen jeg har sett, seieren over Start i semien i 06. Selvfølgelig langt fra den spillmessig beste, men kampen hadde alt. Mål, røde kort, straffespark, ekstraomganger. Selv unge kunne fått hjerteinfarkt av det dramet der. I tillegg legger du på flomlys og smekkfull stadion. Da dommeren blåste i fløyta for siste var vi klare finalen og hadde en skikkelig mulighet til å vinne den første tittelen på 20 år..

7-1 kampen mot Kvik må heller ikke glemmes. Lenge før kampstart oppfordret speaker til å "trekke sammen da det var lange køer utenfor". Andre morsomme ting man ikke glemmer er "viptribunen" under taket på hovedtribunen, at tallene på scoringstavla måtte byttes ut manuelt, og armhevningene til Holtan.

Til slutt kan jeg nevne  et klassisk minne fra en kamp mot RBK.  En kamerat hadde spart på en kasterull hele kampen, og  vi hadde plassert oss helt inntil reklameskiltene foran Gressviktribunen. Vi sto dermed veldig nærme cornerflagget. RBK fikk en corner, og gode gamle Staale Stensaas skulle slå den med sitt utsøkte venstrebein. Akkurat idet Stensaas starter tiløpet kastes kasterullen og det ender med at den krøller seg perfekt rundt armen hans, noe som forstyrrer såpass at corneren ender misslykket. Stensaas gir linjemannen det glatte lag, men noen ny corner fikk han ikke.

---------------------------

Supras Fredrikstad

-Millions are paid for pair of feet
Football became the Wall Street
Mot den moderne fotballen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f