Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 29 apr 11, 18:16

Opprinnelig postet av danan

Om vi skal kjøre sydlandsk eller britisk stil på tribunen er sikkert veldig delt. Personlig synes jeg at en blanding sånn som nå er det beste. Vi i Supras har faktisk lenge forsøkt å finne noen bra rop/sanger med trøkk som ikke går på hopping, trommer, evighetssanger osv. Vi har dog ikke helt funnet det store "kuppet" enda, så her må folk gjerne hjelpe til. De siste 5-6årene har alle sanger som har blitt innført på feltet blitt dratt opp av Brigade RødHvit eller Supras. Det er ikke få youtube-klipp fra andre supportergrupper som har rullet over skjermene våre. Som oftest går det i den sydlandske sjangeren og da har det også blitt til at man har kommet over mange flere sanger av den kategorien. Vi forsøker dog å innføre noen nye rop som ligner litt mer på den britiske stilen fremover.

Fornuftig skriving, Dan.

Britisk eller Sydlansk?

Spiller ingen rolle for meg, men synes at dere som er litt / mye yngre enn meg, er for opptatt av hva de andre Ultras gruppene i Norge mener om sangvalg.

I både Sverige, England, Kroatia og Tyskland synger sanger som også de andre fangruppene synger. Sier ikke at vi skal kopiere alle til feks LSK (LSD), Klanene eller Kjernen. Ser at flere sanger går igjen over grenene i Stockholm, og i Kroatia hørte jeg de samme meodiene i Split som i Zagreb. I England kjører "alle" like sanger med ulik tekst. Har kommet med mange forslag, men pga UFC har nynnet den, så kan ikke vi ta den å kjøre den bedre.

Forsangeren: Zoran hadde og har glimt i øyet, samtidig om hans lidenskap for tribunesangen kom til uttrykk. Et tips til dagens unge forsanger: Ikke bli forbannet før det hele har startet. Mot RBK var det bra, vi ledet og alle sang. Det var lett å lede. Når forsangeren er forbannet på at alle ikke synger, og i en stille stund kommer det spontane sanger fra andre... da boikotter båre forsanger og Supras sangen ved flere annledninger. Det blir for dumt, og det stimulerer ikke til en følelse av at tribunesangen er det viktigset, men å synge Supras-ledet/ oppfunnet sang. Vil ikke stille meg i "klage på forsanger gruppen", for han kan bare ta litt lærdom, så blir det bra.

Den fryktingytende sangen" Honser og kjærringer" er noe av det tammeste og tannløse jeg har hørt på en fotballstadion, og liker heller " jeg elsker bare Fredrikstad......." mye bedre.

Det er mitt inntrykk, og jeg oppfatter meg selv som forholdsvis interessert i dette med tribunesang.

Synger gjerne på hoppesanger, men velger å gynge flesket uten å forlate betongen for å sveve i ca 0,3 sek før jeg treffer tribunen. Det ser ut som at jeg hopper. 

Skjønner at yngre har sin stil og andre en annen. Jeg liker FFK og stil er ikke mitt tema. 

Nå er det viktig at både den ene og den andre gruppen, finner tilbake til røttene. Det å synge høyt på FFK!

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f