Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 12 apr 11, 14:08

Opprinnelig postet av Arte et labore

Da kan jeg ta et eksempel fra den andre siden av skalaen. Tror du det er stor forskjell på borteseksjonen om Tromsø - Sogndal spilles på en mandag fremfor en søndag?

Dette er et godt poeng som TV-selskapene burde ta hensyn til når de velger fredags- og mandagskamper. Velg kamper som enten har så kort reiseavstand at det ikke er noe problem for tilreisende, eller så lang avstand at det uansett bare vil være de aller ivrigste som drar.

Mandagskamper er mye enklere i for eksempel England hvor avstandene er mye mindre (London-Newcastle er kortere enn Oslo-Trondheim, og det er den lengste turen man kan ta mellom to PL-lag per dags dato). Dessuten virker det som de er flinke til å velge nokså "enkle" kamper til mandager. Etter nyttår har det vært spilt fire mandagskamper og det skal spilles to til - fire av disse seks er med godt under to timers reisetid (unntakene er Blackpool-Chelsea som ble spilt i mars og Fulham-Liverpool som skal spilles i mai).

Kamper som i utgangspunktet kan ventes å trekke mange folk, bør ikke flyttes til en mandag. For eksempel ble det jo ganske mye støy i fjor da Vikings kamper mot Brann og Start begge ble flyttet til mandager. Begge var kamper hvor man ventet mange hundre bortesupportere.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f