Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

morten

Moderator
Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 627

Lagt til: 19 mar 11, 15:25
Endret: 19 mar 11, 15:51
Endret av: Arte et labore

Vi har gjort om siffertipset før denne sesongen, og det kan medføre uforutsette problemer. Jeg har selv akkurat lagt merke til at dersom du endret tipsene dine i dag, så ble tipset på S08 - Molde kampen slettet. Dette problemet er rettet opp, men det kan jo være enkelte av dere som ble berørt av feilen.

Gjelder det mange får vi vurdere å nullstille poengene for den kampen, eventuelt gi de berørte et bonuspoeng som plaster på såret.

På grunn av ustabil serverklokke (som akkurat nå er 45 min for sen) så har vi også satt fristen en time tidligere. Ettersom klokka nå er 45 min for sen, så vil det altså si at tipsene må være ferdig cirka 15 minutter før kampene begynner. Om serverklokka endrer seg, så vil dette også få konsekvenser for når frister er. Dessverre eneste måten vi kan gjøre dette på akkurat nå.

Reglene for årets siffertips er som foregående sesonger: 2p for riktig resultat, 1p for riktig "markering", 0p for feil "markering".

Nytt av året er at vi kjører doble poeng på 16. mai-runden, og muligens også på andre viktige kamper i løpet av sesongen (kommer litt an på hva dere mener om slike tiltak Smile)

 

---------------------------

"When in doubt, choke'em out!"
Slåssing på gata er for aper - mennesker slåss i bur!

We are all atheists about most of the gods that societies have ever believed in. Some of us just go one god further.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f