Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 534

Lagt til: 14 mar 11, 12:25
Endret: 14 mar 11, 12:29
Endret av: madcow

Opprinnelig postet av solano2
Selges Borges nå kommer jeg til å vurdere sterkt om jeg gidder å dra på stadion denne sesongen. Dette burde vært avklart for lenge siden, og ikke en uke før serien starter. FFK har garantert vært klar over interessen fra RBK lenge, og burde satt en frist for en evt. overgang. Nå lager dette bare uro innad i laget og blandt supporterne.

 

FFK har da visst dette siden samtalene med Borges og Agenten ( i følge hva Borges har uttalt i media), det at vi supportere ikke har fått høre om det før nå syntes jeg er positivt. Positiviteten rundt FFK kan få seg et lite støkk av at kapteinen ikke ønsker å fortsette i FFK, noe du selv er et klart og tydelig bevis på. Det er nok derfor FFK ikke har fortalt om dette tidligere, det er ikke som om Borges sine ambisjoner om å spille for en større klubb med større ambisjoner, kommer som et sjokk for andre enn de med tykke FFK-briller på.

Unner Borges alt vel og håper han kommer seg ut i verden. Slik at han kan få ordentlig fart på karrieren sin. FFK har vært priviligert som har fått beholde han på tross av nedrykk, og andre usportsligheter som har vært rundt klubben.

---------------------------

Ja Rekti...
- FFK / LFC / Østsiden -
Største skuffelse: Tap mot Sarpsborg 08, 06.11.2009


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f