Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 06 mar 11, 19:04
Endret: 06 mar 11, 19:35
Endret av: Knuty

Jeg sett litt på det gjenstående programmet til Arsenal og United i serien. Det har vært bred enighet (med rette) om at United har hatt det klart vanskeligste kampprogrammet i innspurten. Nå som United er ferdige med bortekampene mot Chelsea/Liverpool er det kanskje snudd?

United igjen 9 kamper, Arsenal 10. I utgangspunktet er det bra for United, all den tid Arsenal har en luke å tette.

United har fem hjemmekamper igjen, fire bortekamper. Arsenal har fire gjenstående hjemmekamper, og hele seks bortekamper. Klar fordel united.

Begge lagene har fire kamper med like motstandere: Blackpool, Fulham, Bolton og Blackburn.
Her er det verdt å merke seg at United har tre av disse fire hjemme (Blackpool, Fulham og Bolton), mens arsenal har alle disse tre borte. Arsenal møter Blackburn hjemme, et kamp United må spille borte. Alt i alt en klar fordel for United.

Arsenal møter United hjemme. Klar fordel Arsenal (Men United har uansett et godt tak på Arsenal i de siste sesongene).

Hvilke kamper gjenstår så? United skal møte Chelsea og Everton hjemme, og Newcastle, og West-Ham borte. Arsenal skal møte Aston Villa og Liverpool hjemme. Bortekamper mot West Brom, Tottenham og Stoke.

Her er det vanskeligere å si hvem som han er fordel (Uniteds kamper før skråstreken, Arsenals etter):

Hjemme mot Chelsea/Liverpool er vel ganske vilkårlig, det samme er borte mot Newcastle/Stoke. Hjemmekampene mot Everton/Villa er vel også omtrent i samme sjiktet. Det samme kan vel sies om bortekampene mot West Ham/West Bromwich. Her er det ingen klar fordel noen av lagene.

Da gjenstår Arsenals tøffe bortekamp mot Tottenham - som meget vel kan bli en nøkkelkamp. Fordel United her.

Også verdt å merke seg at United avslutter serien hjemme mot Blackpool, mens Arsenal må ut borte mot Fulham. I utgangspunktet fordel United, men her kan tabellsituasjonen få stor betydning.

--
Med andre ord ikke de helt store forskjellene i kampprogram. United har flere hjemmekamper, men mange av motstanderne virker i sum relativt like. Arsenal har "en ekstra" kamp borte mot Tottenham, som fort kan bli avgjørende. 

I sum en fordel for United her i mine øyne.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340