Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

antidrillo

A-lagspiller
Ble medlem: 29 feb 04
Innlegg: 326

Lagt til: 16 aug 04, 14:43
Endret: 16 aug 04, 14:46
Enig her Barabus.
Kritikk må man tåle.
Spesielt dersom den er konkret og har et sakligsgehalt. men enig at Solheim & Høili sine utspill er for dumme. Sjøl om mye av det de sier er vi mange som er enige i, og har skrevet om her i forumet.

Det som tidligere i allefall, i vår , var vanskelig var at all kritikk ble tatt surmaga opp ( av mange) også her. Heldigvis har også verden forandret seg i forumet.

Tror nok at en av feila som er begått & som gjør endel ( kanskje Solheim & Høili) forbanna er at det virker som om ledelsen bl.a KTE ikke klarer å ta kritikk, uten å ty til en masse bortforklaringer.

Derfor tror jeg at det FFK først & fremst trenger i sin midte er en person som tør å være kritisk til både egne & andres valg. Som tør å si det høyt og som blir lyttet til.
Personlig hadde jeg sett det som en styrke dersom KTE hadde klart sagt fra, VI overvurderte både spillerne & egne evner. Vi var ikke flinke nok på innkjøpsmarkedet. Spillerne vi hentet inn var ikke gode nok, og dette må vi lære av detteved neste korsvei.(osv)
Hvem hadde hengt KTE dersom han hadde sagt det!!!!!!

Mao tror jeg at KTE er for opptatt av konsencus og frykter konflikter/ motsetninger. Konsencus er flott dersom det er resultatet av nettopp konflikt / motsetninger. Hvorfor, jo for nettopp denne nye konsecus har løftet oss på et høyere nivå, er resultat av en utvikling. MAO for å skape utvikling trengs en "positiv " konflikt/motsetning.
Dette er gammel filosofi ( tatt opp i bedrifts/lederutvikling)

Stiller da spørsmålet har FFK klart å skape en slik situasjon, eller sitter fortsatt hver & en og biter negler & skuler på "de negative".
Håper selvsagt at denne provokasjonen er totalt feil, for dersom det bildet jeg har tegnet er rett, er FFK på ville veier !

Dersom noen tror at dette er skrevet av en medgangssupporter, er en som ikke har hjertet i FFK, må jeg skuffe dere.
Har iallefall vært FFK supporter siden de 3 berømte semifinalene mot Larvik Turn , som kulminerte med tap i Lystlunden i Horten. Var bl.a som liten pjokk i Lystlunden.
Har heller ikke tanker om å slutte om tilhenger av FFK, sjøl om mange av dere yngre er langt mer aktive enn en "gammal gubbe".



---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden." " Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340