Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 24 feb 11, 17:41

First of all - hvorfor så inni helvete stor skrift??

Second of all - jeg kan aldri tenke meg at Celso skriver eller leser her inne.

Vel og bra hvis det er dine egne tanker, men dra ikke alle FFKs supportere over én kam og skriv at alle mener ditt og alle mener datt. Jeg liker heller ikke at du mener FFKs ledelse ofte mangler god oppførsel, profesjonalisme og det å involvere media. Hva i allverden legger du i det?? Jeg vet ikke om du har fått det med deg, men vi byttet styre omtrent ett år siden. Jeg skjønner ikke hva det nye styret eller FFKs ledelse gjør for noe galt i dine øyne.

Jeg håper bare at fornuftige Borges gjør det som er best for hans egen utvikling, og det kan meget vel være å bli i FFK en sesong til. Godt humør, gode medspillere og kapteinsrolle kan gjøre han godt. For FFKs del er det selvsagt en fordel å få forlenget kontrakten hans omgående. Hvis ikke det skjer er det nok muligens best å prøve å få solgt Borges for å få penger for han.

Dette er sesongen som Borges må vise Norge (og Europa) at han faktisk besitter de kvalitetene tyske, engelske, spanske og franske klubber leter etter. Interessen fra storklubbene er nok ikke så stor som enkelte her inne fantaserer om.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f