Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 16 aug 04, 00:54
Ganske forutsigbart og politisk korrekt respons som ikke er så veldig spennende, men det er fint å konstatere at han hvert fall ikke synker ned på samme nivå som Høili i sin argumentasjon, men holder seg saklig.

Men selv om Eggen formulerer seg saklig, så vil jeg likevel huke tak i noe han skriver. F.eks.:

Hvordan belønner du spillere som er med på å rykke opp to ganger? Gir du dem sparken? Jeg valgte en annen strategi fordi jeg fortsatt hadde en genuin tro på fortsatt utvikling hos mange spillere. [....] Skulle jeg ha hentet ti nye spillere i vinter som skulle gått rett inn på laget og «gitt foten» til både de med lokal forankring og de beste spillerne fra i fjor...


Sannheten er vel at Eggen ikke fikk tak i de spillerne han virkelig ønsket (med unntak av Brenne) - ikke fordi han ikke ønsket en rekke nye, bedre spillere som ville danke ut mange av de som spilte fast i 1. divisjon.

Eggen skriver videre at han ikke ville bytte ut over 10 spillere, og det er det vel heller ingen som har ment. Snarere tvert i mot så har vel kritikken stort sett gått ut på at han burde prioritert noen få virkelig kvalitetsspillere, gjerne én i hvert ledd. Isteden ble faktisk nærmere ti spillere hentet inn, men dette var spillere som stort sett ikke var spesielt bedre enn de vi hadde. Når man rykker opp til Tippeligaen er det ikke noe poeng i å hente spillere med tanke på fremtiden i den første sesongen.

Og tar jeg ikke feil så skiftet Eggen ut nærmere 15 spillere sin første sesong i FFK, så han er ikke så uvillig til det som han gir inntrykk av. Forskjellen var at da hadde han muligheten til det - de spillerne han ønsket ville komme til klubben. Nå var det vanskeligere, og han ble sittende med skjegget i postkassa.

Og at man ikke fikk tak på en eneste defensiv forsterkning foran møtet med Tippeligaen, når midlene til spillekjøp lå der, er rett og slett utilgivelig. Finnes ingen unnskyldning for at ledelsen først i sommer innså at en backrekka som var dårligere enn den vi hadde i 2. divisjon ikke holdt mål i Tippeligaen...

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340