Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 05 feb 11, 20:07

Sofaen i hel hvete, for en blodfattig forestilling. Ille nok at man står og sover på dødballer imot, det har jeg i og for seg blitt vant til i det siste, men det som skjedde etter pause tydet på et slitent lag. Det var ingen sprut, spillere misforsto hverandre og tempoet var fraværende. Og så skal det sies at innsatsen Wolves la ned defensivt holdt et noget høyere nivå enn hva Blackpool presterte forleden. Wolves var oppofrende hele veien og innsatsen var dessverre nok til å sikre tre poeng.

Må si jeg rev meg i håret over ego-tendensene til Nani til tider i dag. I stedet for å bruke en helt ledig Rafael ute på siden, driblet han seg inn i sekken, gang på gang. Han fikk visst ikke med seg at Wolves-forsvaret VÅKNET etter målet hans. Videre var det noget flaut for meg, som en av Norges største beundrere av Paul Scholes, å se ham prøve seg med "Guds hånd". Samme mann var forøvrig involvert i en situasjon tidlig i 2. omgang hvor Wolves' James O'Hara definitivt burde hatt sitt andre gule kort - men dommeren lot også Giggs slippe kort etter en rimelig grov takling. Jeg synes dommeren var svak, han overså flere klare kort (etterslengen på Rooney, nevnte taklinger fra O'Hara og Giggs).

Og så ble jeg pinlig berørt på vegne av TV2s kommentator da han snakket om hvordan det visstnok sa alt om Evans' innsats at han, som midtstopper, ble byttet ut etter 65 minutter. Han hadde visst helt glemt at Evans ble skadet noen få minutter tidligere ... heldigvis så det ikke særlig alvorlig ut.

Nå bør det være et ekstremt revansjesugent lag som møter smurfene om en uke ...

---------------------------

“I used to have a saying that when a player is at his peak, he feels as though he can climb Everest in his slippers. ..."

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f