Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rasle

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1077

Lagt til: 16 jan 11, 23:49

Opprinnelig postet av Q
Mengden alkohol har selvfølgelig noe å si når det kommer til å skade andre mennesker. Det hersker vel liten tvil om at det er enklere å komme utenfor en ulykke jo mer innabords man har? Og i denne saken var det såpass at han trodde over streken, men ikke nok til å miste lappen. Som en liten pekepinn. At han har tråkket over grensen/brutt loven er alle enig i.

Når det kommer til FFK-spilleren er det mulig jeg har forstått den saken feil, men det er i hvert fall rene tilfeldigheter at det ikke ble ran. Eneste som manglet var en person til stedet, noe det tydeligvis ikke var. Uansett, jeg mener fortsatt at tyveri er minst like alvorlig som å kjøre bil med litt (merk; litt, ikke mye) øl innabords. Og det var nok for så vidt ikke bare tilfeldigheter med JJ, etter det som kom frem i media.

 

Selvfølgelig øker sjansen for ulykke ved høyere inntak, det kan ikke diskuteres. Men her var det tydeligvis nok til å miste kontrollen over bilen og da har man selvsagt gått over grensen. Det er vel ikke værre enn å stå over å kjøre bil hvis man i det heletatt har drukket? Å sette andres liv og helse i fare på den måte er uakseptabelt og kan ikke sammenliknes med å stjele verdier.

Sjansen for at en ulykke skal gå riktig ille er veldig mye større enn ved et innbrudd.

 

Opprinnelig postet av Q
Med så lite som det antydes han drakk, har man grei kontroll.

Jeg skjønner ikke at du gidder en gang. Kontroll har man den dagen bilen holder seg innenfor de hvite kantstripene og på riktig side av den gule midtstripen.

 

---------------------------

15 september 2002: FFK-Kvik Halden 7-1
http://www.flickr.com/photos/rasle/


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f