Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Q

Bedriftsspiller
Ble medlem: 28 nov 10
Innlegg: 17

Lagt til: 16 jan 11, 23:29

Opprinnelig postet av "Rasle"
Den strekkningen du snakker om har jeg kjørt mange ganger selv, også på natters tid, og vet at det kan være litt vanskelig kjøreforhold. Det gjør saken bare værre. Påvirket tilstand på en vei sjansen for uhell allerede er større enn ved andre veier med bedre standard. Mengden alkohol spiller da ingen rolle, er man over grensen har man brutt loven og satt andre uskyldige mennesker i fare.

FFK spilleren var ikke innblandet i et ran. Det var et innbrudd. Noe som er stor forskjell. Uansett så kunne man selvfølgelig møtt på noen og da vet man så klart ikke hva som hadde skjedd men ingenting tyder på at spilleren er voldelig og han hadde uansett mulighet til ta et valg. Gjort motstand eller rømt fra stedet. Hadde en bil kommet i mot JJ hadde det kun vært tilfeldigheter og hans idioti som hadde avgjort utfallet.

Vår spiller kunne tatt et valg om han ville skadet andre, deres måtte stole på tilfeldigheter.

Mengden alkohol har selvfølgelig noe å si når det kommer til å skade andre mennesker. Det hersker vel liten tvil om at det er enklere å komme utenfor en ulykke jo mer innabords man har? Og i denne saken var det såpass at han trodde over streken, men ikke nok til å miste lappen. Som en liten pekepinn. At han har tråkket over grensen/brutt loven er alle enig i.

Når det kommer til FFK-spilleren er det mulig jeg har forstått den saken feil, men det er i hvert fall rene tilfeldigheter at det ikke ble ran. Eneste som manglet var en person til stedet, noe det tydeligvis ikke var. Uansett, jeg mener fortsatt at tyveri er minst like alvorlig som å kjøre bil med litt (merk; litt, ikke mye) øl innabords. Og det var nok for så vidt ikke bare tilfeldigheter med JJ, etter det som kom frem i media. Med så lite som det antydes han drakk, har man grei kontroll.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f