Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 15 jan 11, 10:37
Endret: 15 jan 11, 10:39
Endret av: foyn

Alltid interessant å se virkelighetsoppfatningen til ffks supportere.

FFK har en stolt historie, et flott anlegg og en misunnelsesverdig sterk posisjon i sitt nedslagsfelt. I sum så gir det en god posisjon i dagens fotball-norge; av de sterkere i gruppe to.

Gruppe 1 er Brann, RBK, VIF og antagelig fortsatt Viking

FFK er av de mest "attraktive" i gruppe 2, men vil naturlig nok i en del sammenhenger tape ut for de regionale storlagene (start, tromsø er vel de mest typiske)

Problemet for FFK per nå er at de har satt standarden for økonomisk og administrativt vanstyre de seneste årene. Naturlig nok så har det vært sportslig stagnasjon de seneste årene, og relativt få spillere har hatt noen sportslig utvikling. Således vil FFK per nå ikke være noen opplagt kandidat for spillere som har noe å tape.

Å bruke interessen fra en bra adecco-spiller som noe sannhetsbevis for høy attraktivt blir relativt tåpelig. Sarp har hentet adeccos kanksje beste venstreback fra tromsøs nedslagsfelt, men jeg tar ikke det som noe signal utover at man har et ok totaltbilbud..

De spillerne som har kommet til ffk de seneste årene har enten brukt FFK som et springbrett til europa eller så er det hard cash som gjelder. Når man tjener 1,5 mnok for å være en under middels forsvarsspiller så kan vel illusjonen om bryggas attrktivitet skrinlegges..

Denne pengebruken har ført ffk rett i lomma til værste og fravær av enhver kritikk at man har blitt et leketøy og næringsutviklingsverktøy er interessant..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f