Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Q

Bedriftsspiller
Ble medlem: 28 nov 10
Innlegg: 17

Lagt til: 14 jan 11, 23:44
Endret: 14 jan 11, 23:45
Endret av: Q

En moderat lønn er, i følge f-b, mye høyere enn en moderator lønn i klubber med lik sportslig suksess de to siste sesongene. Finner ikke igjen nyheten de la ut, med liste over det alle tjente (med skattelistene som tjeneste), men husker at jeg lo godt da jeg så at Raijo Piiroja var den som tjente minst av de gode spillerne (mao; ikke regnet med juniorspillere som får minimalt med tid).

Uansett, de som tror at ikke fotballspillere tenker penger, tror jeg tar skammelig feil. Det er rett og slett menneskelig, og om Tarik får luselønn (det de andre tydeligvis tjener når dere har lagt dere på en mye mer moderator linje) tviler jeg sterkt på at han ville valgt Fredrikstad. Etter spillet han viste i Lillestrøm tidligere i fjor hadde han enkelt sklidd inn på de fleste Tippeliga-lag, og i hvert fall Molde. Fredrikstad tilbyr nok ikke mye mindre lønn enn dere enkelte her tror. Det er bare om å gjøre å tenke logisk.

Men klubben har sikkert skaffet seg noe slikt om at en sponsor (eventuelt flere) sponsorer deler eller hele lønnen hans. Slik som Sarpsborg 08 har gjort med Meto, der vel en sponsor betaler 40% av lønna.

 

EDIT: Rasle; det var for å statuere et eksempel så motdebattanten skulle forstå hva jeg mente. Du burde virkelig ikke trekke noen konklusjon ut av det - da er du langt ute på viddene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f