Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Noik

Knøttespiller
Ble medlem: 06 sep 09
Innlegg: 35

Lagt til: 14 jan 11, 23:35

Opprinnelig postet av mysthical

Opprinnelig postet av Q

Og det samme vil jeg tro er med Tarik. Til tross for at han sier han ikke kom for pengene, vil jeg tro at han hadde gått til Molde om forskjellene i lønn hadde vært veldig store. Legger man til familiære årsaker, følelser for klubben og en akseptabel lønn var nok valget enkelt. Men ta bort lønn i den setningen, og se hvor enkelt det ville vært. Det er klart slike ting spiller inn - han er bare et menneske han også.

Nå må du nesten slutte å drite deg ut. Tarik gikk aldri til FFK pga lønn. Tarik tenker kun langsiktig med dette valget. Han vet at sjangsene for å lykkes, gjøre det bra og komme ut i europa igjen er mye større i FFK, en klubb som kjenner han, en klubb han kjenner og ett sted han har venner og familie. Han tjener ikke dårlig i FFK sammenheng men tviler ikke ett sekund på at han kunne tjent det dobbelte i en annen klubb.

Hvis du hadde løfta nesa de litt og sjekket saker og ting hadde du merket at FFK har lagt seg på en annen lønsslinje nå. Det er mer moderate lønninger på de nye som kommer til klubben. FFK er ikke lenger klubben som tilbyr mer lønn, men FFK har en dårligere stall enn mange så vi kan tilby mer spilletid det stemmer nok, men en spiller som Mads Hansen hadde nok tjent mer i Godse en i FFK

OK...

Siden du er så bastant på at Tarik lett velger FFK selv om han ble tilbudt det dobbelte i lønn andre steder, må du jo naturligvis vite hvordan lønnsavtalen hans ser ut. Og akkurat det er jeg veldig nysgjerrig på,har du lyst til å dele opplysningene med meg?

Eller kan det være at du egentlig ikke har den ringe anelse om lønnsbetingelsene, og at det kan tenkes at Værste så på dette som en signering med store positive ringvirkninger og dermed strakk seg et stykke utover "mer moderate lønninger"?

Hva er "moderat lønn" i dagens TL for deg? 500 000? 1 000 000?

---------------------------

Evig blå


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f