Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Q

Bedriftsspiller
Ble medlem: 28 nov 10
Innlegg: 17

Lagt til: 14 jan 11, 22:38

Nei, jeg tar nok ikke ditt ord for god fisk uten videre. Jeg innrømmer glatt at Haugesund, Godset og Kalmar er interesserte, for det er det kilder på, men Aalesunds (det heter faktisk Aalesund, morsomt nok) Fotballklubb står det ingenting om.

Jeg har da aldri sutret over snille sponsorer som spytter inn penger, heller. Fredrikstad som fotballklubb tar selvfølgelig gledelig i mot når det kommer slike snille folk, på samme måte som Tromsø tar i mot når Bergensmannen kommer med penger. Men det er ikke til å stikke under stol at penger selvfølgelig er en faktor når det kommer til klubbvalg for fotballspillere. Det er mye enklere å velge klubben som gir mest penger, og nom man legger på at man mest sannsynlig får mer spilletid der, er det klart at man velger den klubben. Det er myntet på Haugesund.

Og det samme vil jeg tro er med Tarik. Til tross for at han sier han ikke kom for pengene, vil jeg tro at han hadde gått til Molde om forskjellene i lønn hadde vært veldig store. Legger man til familiære årsaker, følelser for klubben og en akseptabel lønn var nok valget enkelt. Men ta bort lønn i den setningen, og se hvor enkelt det ville vært. Det er klart slike ting spiller inn - han er bare et menneske han også.

Og jeg har aldri sagt at Fredrikstad ikke er gode til å få til noe med små midler heller. Og det er klart at Fredrikstad har størst appell i Østfold, men det er ikke noe å sammenligne med. For å ta en sammenligning; Grandiosa har klart mye større appell som middagsmat enn kattesand, men det betyr ikke at Grandiosa er noe attraktivt som middagsmat. Det betyr bare at det er mer attraktivt enn kattesand.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f