Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 14 jan 11, 22:37

Opprinnelig postet av Holters

Alle klubbene er interesserte, inkludert Strømsgodset, men Mads Hansen ønsker seg til FFK. Linker får du ikke, da det ikke finnes linker på dette. To av disse klubbene er villige til å betale det som kreves, men likevel har ikke overgangen gått i orden... Du får velge selv om du vil ta mitt ord på det eller ei. Det bryr jeg meg fint lite om.

Poenget er uansett at FFK er en over snittet attraktiv klubb i norsk målestokk, selv om du kanskje ikke vil innrømme det. Og dette til tross for alt bråket som har vært rundt klubben et par år.

Sarpsborg skal ha all ære for hva de har fått til med små midler, men det betyr ikke at Fredrikstad heller ikke er gode på noe. I tillegg er det ikke til å legge skjul på at det er Fredrikstad som er laget folk sværmer til i Østfold. Det er FFK som ubestridt har den største appellen.

Å sutre over sugerdaddies og at det flommer over penger er rett og slett bare smålig. Disse pengene kommer som en følge av at FFK har et godt navn og er en attraktiv klubb. FFK er et sterkt merkenavn, og det er populært å være FFK-supporter. Reality checken bør du kanskje selv vurdere...

PS! Tarik valgt FFK fordi han ville vende hjem til trygge omgivelser. Han hadde tilbud fra ut- og innland, men valgte likevel å spille for FFK. Familien ønsket det. Tarik hadde tjent mer penger andre steder, men det betyr ikke at han ikke har råd til salt i maten med lønna i FFK.

 

Godt skrevet nok en gang av Holters Wink

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f