Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Q

Bedriftsspiller
Ble medlem: 28 nov 10
Innlegg: 17

Lagt til: 14 jan 11, 20:34
Endret: 14 jan 11, 22:12
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Q

Dere skal gjerne få tro at dere er attraktive ovenfor andre fotballspillere, men dere kom nettopp på tredjeplass i Adeccoligaen, det har vært mye negativt rundt dere og byen er heller ikke mye å skryte av. Hadde det ikke vært for pengene, hadde aldri Tarik kommet til dere. Hadde det ikke vært for pengene dere fikk, hadde dere handlet spillere på samme hylle som oss. Ikke sitt der og tro at dere er en så attraktiv klubb, med gode supportere, godt lag og mange muligheter.

Hvorfor ønsker Mads Hansen seg heller til Fredrikstad fremfor Kalmar, Haugesund, Strømsgodset og Aalesund da? Hva er din forklaring på det?

DET hadde han ingen forklaring på! Wink

Sorry for at jeg har annet å gjøre enn å henge her inne. I Særp har man ting å gjøre vettu.

Mads Hansen velger selvfølgelig klubb etter både mulighet for spilletid og lønn. Står vel greit nok i denne linken; http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/godset-vil-ha-mjoendalenkapteinen-3382034.html

Han likte ikke at Godset skulle ha ham på prøvespill - de burde kjenne han godt nok til å vite at han er god nok. Det var også veldig viktig for ham å gå til en klubb der han fikk mer spilletid, og der er utsikten bedre i Fredrikstad enn Godset. Godset har, naturlig nok, en bedre stall.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f