Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 14 jan 11, 20:00

Opprinnelig postet av Fossekællen:)
Og hovere er greit for en underdog eller "lillebror" om du vil. Vi kan også gjøre det fordi vi har oppnådd noe stort. At vi gjorde det før ffk er for oss veldig gøy og da synes jeg det kan være greit og hovere. Sesongen 2010 vil alltid være sesongen vi var bedre enn ffk i vår bok. Sesongen 2011 kan jo allt bli snudd på hodet. PS: det finnes idioter i begge leire :)

Joda, men det å hente Tarik hjem er faktisk ganske gøy for oss også, så sånn sett burde det finnes godt med hoveringsammunisjon på begge sider?

At det finnes idioter i begge leire kan vi være enig om ja, og det er vel også litt av fotballens natur at den favner over deler av befolkningen som ikke ellers kommer så godt overens eller har så mye med hverandre å gjøre. Sånn er det, selv om noen kan være litt vel provoserende fra tid til annen.

Men velkommen til tippeligaen skal dere være. Vi har vært der før, vet litt om hva det dreier seg om, og føler vel på en måte at vi kan ønske dere velkommen etter? Tippeligaen er noe annet enn resten av fotballnorge, til og med kvalifiseringen til/fra Adecco.. og endelig skal vi kunne få knuse naboen ettertrykkelig mens resten av Norge ser på ;-)

 

---------------------------

Svaberget for alltid!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f