Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 14 jan 11, 14:24

Opprinnelig postet av TheDude

Opprinnelig postet av kjell-H

Opprinnelig postet av TheDude

Jeg for min del tror Markegård kunne blitt en fin tilvekst til årets FFK-stall. At noen har tro på at Dino og Odi skal gjøre en god figur i tippeligaen er beudringsverdig optimistisk med tanke på de har vist i adeccoen... Men det hadde selvfølgelig vært veldig hyggelig om så hadde skjedd. Og Ruud-Tveter trodde jeg var mer å annse som venstrekant enn spiss?

Dette kan jo være Markegårds siste sjanse til å slå igjennom som tippeliga spiller så det er ikke sikkert han er så kravstor når det kommer til lønninger heller.

Han scoret jo mål mot mange bra lag i fjor...

Ja men Odi og Dino blir ikke bedre av å bare spille på FFK2.skal man dyrke spillere så må de få prøve seg også.Og det tror og håper jeg at de får også!Jeg husker godt når tarik fikk spille første gang.Han var talent men ikke så god på den tiden.Men eggen brukte han mye og det gjorde tarik til en bedre spiller.Jeg vet ikke hvor tveter spiller for jeg kjenner ikke så mye til han.Så nei jeg mener virkelig at vi har nok spisser.

Når det gjelder Tarik så husker jeg det sånn at han viste tidlig at han kom til å bli god, han gjorde sine saker veldig bra, men var vaksinert mot å score. Ære til Eggen som lot han få mange sjanser alikevel. Men jeg regner jo også med at Tarik gjorde ting på treningsfeltet som tilsa at han fortjente en plass på laget. De to andre vi snakker om kan vel ikke ha gjort det i fjorårets sesong siden de fikk så begrenset med spilletid? Og de var jo ikke imponerende det de viste når de fikk muligheten heller. vi holder oss vel ikke helt til tråden her, men budskapet mitt var egentlig at jeg tror Markegård kunne blitt en nyttig spiller for FFK.

Hehe.Verden hadde vært litt kjedlig hvis alle folk hadde hatt samme mening om tingTongue out.Men jeg respekterer din meningSmileTror denne sesongen blir knall bra for oss alle.Heia FFK.Og ja seff så  man at tarik hadde et utrolig talent!

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f