Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 13 jan 11, 20:07
Endret: 13 jan 11, 20:12
Endret av: Goran Karlsen

Nå har det seg slik at jeg var den som ble buet på. Noen synes faktisk synd på meg, men jeg står støtt som en påle. Somme har også kommentert at jeg gikk fra generalforsamlingen, noe som medfører riktighet. Det hadde ikke noe med at jeg ikke tålte påkjenningen, men fordi at jeg hadde barnevakt for mine små poder. De måtte hentes og bringes i seng, fordi min kone jobber turnus. Jeg hadde mer enn gjerne vært med på avstemningen til det nye styret. Jeg ville ikke uten noen omstendighet forlate lokalet, spesielt ikke etter å ha blitt hetset av deler av et lite pøbelvelde av den ”indre kjerne” av Plankehaugen.

 

 Generalforsamlingen nådde sitt klimaks når det ble tid for valg av styre. Jon Erik Kristiansen hadde et ryddig innlegg hvor han tok til ordet for viktigheten å få Supras-medlemmer inn i styre. Da tok en dame til ordet, og mente Jon Erik hadde et ufint innlegg og mente at det han kom med var det reneste vås. Jeg fulgte opp med farligheten ved å få grupperinger, og at Plankehaugen trenger å ta med seg de som virkelig lager liv på stadion. Jeg sa også videre at Plankehagen er i ferd med å bli en institusjon, noe som er uheldig reklame for å øke medlemsmassen. Jeg sa videre at Fredrikstad som by trenger en samlet Plankehaugen, og roste Plankehaugen for mye av den jobben de gjør. Alt gikk som normalt. Så reiser en jente seg som er foreslått av valgkomiteen som sekretær for å holde et innlegg. Hun brister i gråt og forlater lokalet, mest sannsynlig pga av den pågående diskusjonen.!!! Jenta er ung, og det blir for mye for henne. Hun kommer sikkert sterkere tilbake, og det var nok en god lærdom å ha med seg. Stå på videre! Deretter reiser en herremann seg innerst i lokalet hvor de eldre og den indre kjernen har plassert seg. Han tar til ordet for at Supras slenger mye dritt, og at dem har kalt mange av de som satt i lokalet for tanter og så videre. Da tar jeg på meg et nytt innlegg, og sier at ungdommen har kanskje enn annen uttrykksmåte og at det ligger i deres natur å være mer ekstreme. Jeg dro da en metafor i forholdet AP og AUF. Hvor AUF ofte som ungdomsorganisasjon volder styre og stell i AP hodebry (Sånn skal det selvfølgelig også være). Så starter kaoset. Først reiser vedkommende som hadde forrige innlegg seg, tar på seg jakka, og forlater lokalet. Pøbelveldet rundt ham eksploderer. De buer, piper og skriker. Sett deg ned blir gapet flere ganger. Jeg venter så til de har fått roet seg ned. Akkurat når jeg skal starte opp igjen gaper på nytt en herremann innerst i lokalet. Han har en pils mellom bena, og oppfører seg som en mobb. Det hele topper seg at en dame, som hadde et tidligere innlegg mot Jon Erik Kristiansen, reiser seg halvveis opp fra stolen med knyttet neve og skriker: "Nå er det like før jeg smeller til deg". Da er stemningen såpass hatsk, at jeg velger å sette meg ned.

 Det hører også med til historien at sikkerhetsansvarlig Waters hadde to innlegg hvor han gjentok viktigheten med det å stå samlet, og at man derfor trengte folk fra Supras inn i styre. Waters innlegg , slik jeg så det, var en støtte til Supras.

 Synd at ikke flere fra Supras fikk plass i styre. De ble dessverre stemt vekk av den ”indre kjerne”. Er likevel helt utrolig at noen av de eldre medlemmene kritiserer ungdommens oppførsel, for så å opptre som apekatter i noe som skulle være et demokratisk valg. Jeg har også vært på mange generalforsamlinger der forsamlingen har uttrykt missnøye med at de forskjellige grupperingene ikke møter. Når man først møter blir man ikke akkurat tatt godt i mot.

 Dette var ikke akkurat noen god reklame for Plankehaugen, og jeg tror de journalistene som var der var mer eller mindre sjokkert. Håper styre tar tak i denne ukulturen, og at man forstår at Plankehaugen er mer enn den ”indre kjerne”. Jeg legger saken død, og takker for unnskyldningen Jarle Johannessen i styre kom med. Voksent gjort av en ung person. Nå må vi se fremover, og stå samlet.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f