Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 13 jan 11, 14:25

Om Hodgson hadde en utakknemlig jobb, så har ikke Dalglish noen lettere jobb. Der Rafas siste sesong etterlot et lag som var i ferd med å ombygges, og en klubb med mye uro, kom Hodgson inn og var vel forventet å levere forbedring (altså i det minste reell kamp om en plass rundt fjerde). I stedet har det altså blitt nedgang, og der man fra før bare slet med uro og enkeltspillere som hadde en dårlig sesong, har man nå skapt dårlig selvtillit og en aura av noe man ikke vanligvis forbinder med Liverpool - middelmådighet! Det er faktisk ingen som blir overrasket lenger når Liverpool taper mot Blackburn og Blackpool.

Dette er det Dalglish tar over. Legg til at han er mannen som mange har ønsket som manager tidligere. Ja, omtrent ved hvert managerskifte i Liverpool har mange forlangt at Dalglish skulle bli tilbudt jobben. Nå har han den, på et tidspunkt hvor klubben sliter sportslig på en måte de ikke har gjort i moderne tid. De går mot sin dårligste ligasesong på flere tiår dersom ikke Dalglish klarer å snu trenden.

Han har en formidabel oppgave.

---------------------------

“I used to have a saying that when a player is at his peak, he feels as though he can climb Everest in his slippers. ..."

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f