Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 09 jan 11, 01:23

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Opprinnelig postet av kjell-H

Jeg tror lag som Brann,Stabæk,sogndal og særp vil slite helt i bånn i år.Så lenge ikke FFK rykker ned så er jeg happy.Alt over midtpå tabellen får vi ta som et stort bonus.Jeg har virkelig trua på Fredrikstad.Hærlig med tarik tilbake.plus at ffk har vært veldig flinke på overgangs markedet til nå.Fått inn 4 spennende spillere til a-laget og mange nye junior spillere.Jeg tror vi har en tid framover som kan bli kjempe morro.

Jeg deler din optimisme, og jeg vil våge å gjette på at FFK kan klare seg enda noe bedre på tabellen enn det du strekker deg til. Forutsatt at Borges holder seg skadefri, og at Tarik finner tilbake til den godformen han hadde sist han spilte for FFK. Men så ville jeg bare spørre av ren nysgjerrighet, hvorfor tror du egentlig Brann og Stabæk vil slite i bunnen i år?

Brann har mistet mange av sine spillere: Vaagan Moen, Eirik Bakke osv. De spilte forøvrig 0 - 0 mot Åsane idag..

Ja brann har mistet mange spillere og nå er deres beste spiller på vei til celtic.Jeg tror erik mjelde blir den mest kjente navn på laget.Stabæk begynte å snuble ifjor og jeg tror de kommer til å fortsette å snuble i år også.Mista viktige spillere de også.Men de har hauger,fornerud og gunnarson som får mye press på seg! Så ja jeg tror faktisk at brann el stabæk vil slite i bånn av tippeliga.Men tippeliga er tippeliga.Tippeligaen er en liga der egentlig alt kan skje føler jeg!Heia FFK!

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f