Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 18 des 10, 14:58

Opprinnelig postet av superduper
Plankekæll,kjenner du Fabian,ettersom du sier han ikke klarte spille seg til fast plass i Mjøndalen?vet du grunnen?

Nei, kjenner han ikke personlig. Jeg har sett han nok ganger for både Mjøndalen og Øssia til å mene det jeg gjør. Jeg ser dessverre ikke noe stort potensiale der. Han er rask, brukbar til å utfordre, men han blir litt lett å lese for bedre forsvarsspillere.

Grunnen til at han ikke har klart å spille seg til en plass på Mjøndalen i år er en kombinasjon av skader og generelt for svake ferdigheter.

Om han kan ta et steg eller to videre senere er fullt mulig, han er tross alt bare 22 år. Uansett er ikke dette en spiller FFK skal kjøpe. Han er ikke i nærheten av å være god nok for laget. 

Opprinnelig postet av superduper
Mener Kvikk har gjort en god signering i Fabian. Har sett Fabian i mange år både som ung,og på juniornivå,og vi har kjøpt dårligere spillere enn han.

Ja, dette er en god signering for Kvik Halden. Men de spiller tross alt i 2.divisjon, ikke Adecco- eller Tippeligaen. Stor forskjell der.

Jeg er også enig i at FFK har kjøpt dårligere spillere enn Andersen før. Dette er selvsagt ingen grunn til at FFK skal hente Fabian.

Opprinnelig postet av superduper
Desverre er vi nok igang igjen med og kjøpe,dette til fordel antagelig for våre egne lokale.

Ikke enig. Vi kjøper nå billige, unge og spennende spillere som holder et høyere nivå enn våre egne unge. Jabbie er klar, Horn er forhåpentligvis også klar snart. Begge disse vil mest sannsynlig gå rett inn på laget. 

I følge folk som har greie på det er det pr dags dato ingen juniorspillere i FFK som er i nærheten av noe Tippeliganivå. Kanskje et par stk om et par års tid, men det kan vi ikke vente på nå.

Opprinnelig postet av superduper
Se på hønefoss,godt eksempel,en stamme må man ha av faste spillere,så kan man få noen større navn utenom. Vi har gått på Ræva en gang,og håper styre ser en annen måte og gjøre tinga på denne gangen.

Hønefoss kjøpte inn gamle, dyre, helt ordinære spillere. (Ørn Sigurdsson, Traore, Panzer, Obiefule, Angan, Konate). Spesielt Ørn, Panzer, Obiefule og Konate har vært svært svake. De er i tillegg fryktelig dyre i drift.

Vi har gått på "ræva" tidligere ja, men da satt det udugelige folk i styre og stell i klubben. Dagens ledelse har vist at de er å stole på og at de gjør en meget god jobb. De er også nøkterne mtp økonomi. Det var ikke de forrige som "ledet" klubben.

Jeg har full tillit til Kosten, Jocke, Rafn og resten av gjengen som styrer skuta nå.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340