Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 15 des 10, 16:35

Kampen mot Arsenal var solid defensivt, men ikke særlig mye å rope hurra for offensivt. Det er selvfølgelig viktig å ha orden på det defensive, men med en Rooney som fortsatt mangler gnisten som enslig spiss og en venstreving som ikke eier kreativ kraft skal det godt gjøres å skape noe særlig på Chelsea. Men blånissene er også rimelig tamme framover om dagen. Mitt dristige tips for søndagens kamp på brua er 0-0.

Uavhengig av resultatet på søndag er det alt for tidlig å snakke om at noe som helst er avgjort. United vil med seier i den kampen ha seks poengs forsprang på Chelsea, og en kamp til gode. Det er bra, og jeg er enig i at Chelsea er den sterkeste konkurrenten, men husk at United har både hentet opp større forsprang og rotet bort tilsvarende. I annen halvdel av sesongen er det bortekamper mot Tottenham, Arsenal og Liverpool (og glem ikke at for Liverpool er United-kampen en cupfinale, de vil gi absolutt alt, så glem det faktum at de i inneværende sesong er middelhavsfarere).

Okke som var det meget stas å være tilstede på Old Trafford mandag kveld Cool

---------------------------

“I used to have a saying that when a player is at his peak, he feels as though he can climb Everest in his slippers. ..."

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340