Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

EFF.EFF.KÅ

Juniorspiller
Ble medlem: 16 apr 07
Innlegg: 183

Lagt til: 13 des 10, 12:04

Opprinnelig postet av Patrioten
Opprinnelig postet av Ymer
Opprinnelig postet av Patrioten

Det kan ikke være noe gøy for juniorspillerne våres å høre dette, det kan ikke være største motiveringen å være spiller der for tiden.

Hvorfor?
Det blir jo på samme måten som om du er læring i en bedrift og får lovnader om at når du er ferdig med praksisen, skal du få jobbe der. Men, så annsetter de en annen unggutt isteden, siden de kjenner han fra før og vraker unggutten, slik at han ikke får den jobben han håpet på. Får jo ikke akkurat selvtillit av dette og mister vel mer og mer interessen for den arbeidsplassen og finner seg sikkert en ny. Blir på samme med spillerne også, de trener og spiller kamper og gjør sitt beste, men ser stadig vekk, at det kommer nye utenlandske spillere, som kommer tar plassen deres. Da føler man seg ikke mye verdsatt og skjønner at de kommer aldri til bli a lagsspiller for FFK. Det er kun Rafn som har blitt tatt opp de siste årene og blitt en a lags spiller?

Dersom dette er et problem, har man kanskje valgt feil karriere om man driver med fotball, i en klubb på elitenivå..? Det er jo akkurat prestasjonene man blir målt på. Burde ikke være noen overraskelser der. "Alle" kan ikke få.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340