Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 07 des 10, 21:10
Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av Plaskesak

En annen side av saken er jo at han ikke på langt nær har nivået, og at situasjonen er en beleilig anledning å vippe han ut.. 

En slik tilnærming mener jeg er forkastelig. Hva styret velger å gjøre nå, vil sette presedens for enhver lignende sak som måtte komme opp i fremtiden. Skal spillerens nivå tas med i betraktningen, om enn uoffisielt, så får man et forklaringsproblem senere.

Det er klart at spillerens sportslige nivå spiller inn i en slik sak, uoffisiellt selvfølgelig. Hadde denne spilleren vært like god og viktig som Borges så tviler jeg på det er noen her på forumet som hadde ønsket at han ble satt på porten, og jeg tviler sterkt på om styret hadde vurdert å gjort det heller. Hadde Jørgen Horn vært Vikings beste så tror jeg han fortsatt hadde spillt i klubben. Spilleren det er snakk om her har vel kun en ting og det er hurtighet, når det i tillegg ser ut som om han har mistet noe av den er det ikke mye igjen han har å by på. Han er sannsynligvis ikke verdt mange kronene på overgangsmarkedet heller, ergo så har ikke FFK mye å tape på å statuere et eksempel her.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f