Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 05 des 10, 19:30

Jeg er veldig spent på hva FFK foretar seg i dette overgangsvinduet, mer spent enn på lenge, fordi jeg mener at FFK står nå foran sin viktigste sesong på lenge. Vi har et ungt lag med mange spillere med et stort potensiale, kanskje uforløst også. Tenker på Askar, som har det i seg til å bli en virkelig god spiller, likeledes Thomassen, Agim Shabani,Odillon Kashama,Gamboa m.fl. Får vi nå tak i 3-4 spillere som virkelig styrke laget , samtidig som trenerteamet får ut det beste av de nevnte spillerne så tror jeg FFK har en fin fremtid.

Jeg tror heller ikke vi har sett det beste av Borges ennå heller. Husk at gutten fremdeles er bare 22, med bedre spillere rundt seg tror jeg han blir en stor hit i Tippeligaen. Nå skulle vi hatt Tor Kristian Karlsen i våre rekker, med sitt glimrende kontaknett ville han klart å skaffe oss akkurat det vi hadde trengt, det er jeg ikke i tvil om. Ikke for å forringe Jokkes arbeid, men Karlsen er i egen klasse.

Jeg vet at mange er opptatt at forsterkningene skal helst være lokale spillere, jeg for min del er mer opptatt at forsterkningene virkelig skal være så gode at de forsterker laget. Hvem er opptatt at Borges er fra Costa Rica og ikke fra Begby? Det er immidlertid en ting jeg alltid har stusset over, hvorfor er ikke Tippeligalagene mer opptatt av spillermaterielle som finnes i Adeccoen, når man skal forsterke sitt lag? Jeg har faktisk blitt ganske imponert over mange av spillerne i Adecco, de holder bra nivå. Lurer på om Jokke og FFK har oversikten over de mest interesante spillerne fra Adeccoen?

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340