Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 05 des 10, 08:58

Alle klubber sitter på det berømte gjerdet og venter. Vil flomme over av Bosmann-spillere i januar,når vinduet åpner.

VIF-Fotball maner til tålmodighet,og sier det samme som Jonson,nemlig at det vil ta noen uker før spillere er på plass. Tror dette er veldig likt hos alle klubbene.

 

Jeg tror det vil være 'all-time-high' med tanke på spillere som skal finne seg ny arbeidsgiver for neste år. Ser at Brøndby skal rydde skikkelig i stallen og frigjør 7 spillere i januar-deriblant Gislason. Han mener jeg kan være den spilleren vi kanskje trenger som en sjef på midtbanen. Men han er vel nærmere Viking tenker jeg. Kanskje noen av de andre seks spillere kan være noe for oss...noen som kjenner til disse?

 -fra Nettavisen:

 "Tidligere Lyn- og Viking-spiller Stefan Gislason er den meste kjente sett med norske øyne, i tillegg skal Mikkel Bischoff, Peter Madsen, Pierre Kanstrup, Ousman Jallow, Max von Schlebrügge og Jan Frederiksen være navn som er gitt til agenter og andre klubber for å få fart i prosessen."

Spennende blir det iallefall,og følge overgangs-markedet framover-kjenner at jeg gleder meg til neste år ,og håper bare Nett-distrubitørene blir enige med Norsk Fotball om rettigheter. Har fulgt TL på VG-Nett siden det hele startet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340