Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 04 des 10, 23:34

Opprinnelig postet av foyn

Tjena pojkarna.. Jeg tror jeg lar det være med dette; for når man ikke er interessert i å ta til seg en evt motparts argumenter så er en diskusjon som regel fånyttes (gjelder nok begge parter ;-)

Men jeg kan gi dere en utfordring.. Gå inn på www.purehelp.no (ikke porno) og søk litt på fredrikstad fotballklubb sport, værste, fredrikstad energi f.eks. Kikk litt på regnskapstallene (spesielt driftsresultat/gjeld er ganske interessant).

Som sagt - ta en kikk på det; ta en prat med evt fagpersoner i omgangskretsen deres, og still dem spm om fredrikstad kommune er uberørt av stadion-problemene.

Får dere et udiskutabelt "ja" på det, så skal jeg ta 300 push-ups på badegulvet.. Sarpsborg kommune har brukt mangfoldige millioner på sarpsobrg stadion, og det er en vanskelig prioritering, men en som jeg er glad for.

Ser man på resultatene til Fredrisktad Energi de tre siste årene så har de gått med overskudd alle årene. I 2009 gikk de med 26 mill i overskudd. Så at Kommunene har de helt store behov for å spytte inn penger i fredrikstad energi for driften av FFK på noen som helst måte er bare tull.


Så sett i gang 300 push ups......

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340