Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 01 des 10, 12:19
Endret: 01 des 10, 12:19
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av Q

 

Det er da relativt få som gir slike prekener. Vi har blitt nødt til å gjøre det slik, og det blir de fleste andre klubber også. Dere også, om Terje Høili lukker igjen lommeboken. Da hadde det aldri vært snakk om noen Tarik eller Eggen. Men vi er vel alle enige om at det er mest sjarmerende å se en lokal unggutt ute på matta enn en importert utlending?

Høili har vel ikke spyttet inn all verdens kroner i år uansett, og FFK har strammet inn betraktelig i år. Det ble også strammet inn i forkant av 2009-sesongen, men da fikk man panikk litt utpå høsten og fikk overtalt onkel Terje til å bla opp så man kunne hente Keiko, Andersson og Valencia. Men i år har vel allerede Høili i stor grad lukket lommeboka, så dersom du tror at FFK er avhengige av fortsatte store overføringer fra ham og andre onkler - for å videreføre dagens satsing - så følger du neppe så godt med.

Når du da attpåtil presterer å trekke fram Tarik som et eksempel på en spiller FFK har fått nyte godt av på grunn av Høilis kroner, er det bare å finne fram narrelua, tre den godt ned over øra og sette deg i skammekroken. Og gi gjerne deg selv buksevann på veien. Riktignok ser jeg at Willy René allerede har påpekt dette poenget, men denne var faktisk så ille at det bør gjentas.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f