Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 01 des 10, 12:07

Opprinnelig postet av sarpen

Vi har pr idag ingenting å tape, fordi vi hverken har pantsatt gård eller grunn. Vi har heller ikke spillere fra Costa Rica eller Estland som vil forlate oss om vi ikke er i tippeligaen. Vi har ikke en så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus og er i tippeligaen med gode inntekstmuligheter.

MEN, vi har stollthet og ære. Interessen øker voldsomt, inntektene øker voldsomt og etterhvert vil også krav og forventninger øke. Vi har vært Norges i særklasse beste lag tidligere og publikumsrekorden i Norsk fotball ble i mange tiår innehatt av oppgjøret mellom Lyn og Sarpsborg FK. Vi snakker om to gamle storheter her. Kravene til dagens lag er foreløpig små, rett å slett fordi vi er henrykt bare å konstatere at vi igjen er iblandt de beste.

Hmmm, de spillerne fra Costa Rica og Estland gjorde faktisk en utmerket jobb i førstedivisjon framfor å dra sin kos. Og hva angår "så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus" bør du lære deg å skille mellom faste og variable utgifter. FFK taper ikke penger på å arrangere kamper med få folk - nedbetalingen av stadion er uavhengig av hvor mange som kommer.

Så begynner moroa. "Vi" ditt og "vi" datt. Ærerik historie og hele greia. "08" i Sarpsborg 08 står ikke for 1908 ...

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f