Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 30 nov 10, 21:12

Opprinnelig postet av Willy René

Litt patetisk at du tar fram mitt innlegg som er skrevet før kvalifiseringen og kritiserer dette nå når du vet fasiten, skrevet den 7.11.2010. Jeg er vel ikke alene om å ha vært i overkant frustrert over noe man syntes var mangel på spillesystem og ledelse.

Hvis du leser noen av mine seneste innlegg så ser du at jeg har revurdert oppfatningen om Aune bør fortsette eller ikke.

Og de 1000 faktorene du snakker om er en for lite, det er faktisk 1001, treneren betyr mye, veldig mye, jeg tror det ikke var tilfeldig at det snudde for sarpingene akkurat ved trenerskiftet.

Når det gjelder dirigenten så er jeg ikke enig med deg, har faktisk noe greie på dette og har vært på en del konserter i min tid.

Vet du, jeg synes faktisk man skal gjøre rede for eget syn som tåler en kamp eller to uten at man inntar det motsatte standpunkt. Patetisk eller ikke. Hvis det skal SÅ lite til før man ender opp diametralt motsatt, ja så synes jeg man bør revurdere sin egen terskel for når det skrives her inne.

Hvordan skal vi bli tatt alvorlige, som tilskuere og supportere når vi vingler fra det ene til det andre i løpet av dager?

Og tilbake til dette med dirigent: Jeg har sjøl spilt under en drøss dirigenter i storband, og har hatt foreldre som har sittet i symfoniorkestre, og jeg vet nøyaktig hva slags bidrag dirigenten kommer med, og kan med hånda på hjertet si at dirigentens rolle stort sett er utspilt når konserten begynner. Mange musikere mener han mest er for å ha noe å se på fra salen... Hehe. Helt seriøst, det er i innstudering av stykkene dirigenten spiller en rolle, og den er jo da desto viktigere. Mye analogt til en fotballstreners rolle.

For når alle ser at midtbanen ikke fungerer, og skriker etter bytte - Hva skal da en trener gjøre, når han ikke har noen alternativer å putte innpå? Det er jo dette som har vært realiteten i hele år! Risholt kom inn sent, og har vel ikke helt innfridd forventningene jeg hadde til ham, og før det hadde vi jo i realiteten bare en midtbanespiller, nemlig Ramberg, som OGSÅ folk ville ha bytta ut mange, mange ganger. TFA kan ikke trylle fram midtbanespillere!

Med den gløden vi hadde i kvalik, både på banen og på benken, så er det bare et tidsspørsmål før det gode spillet hadde kommet, neste uansett hvilken trener vi hadde hatt, det er etter min mening svært sannsynlig.

Det dårlige spillet, den dårlige stemningen og planløsheten var en ond sirkel som guttane i fellesskap kom seg ut av, spillere, trenere og styret (for de har gitt TFA og gjengen arb.ro, et ikke ubetydelig bidrag) og det skal jaggu fellesskapet ha æra for, inklusive publikum, for makan til comeback skal en lete lenge etter fra den kanten.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340