Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

freud

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jan 07
Innlegg: 115

Lagt til: 29 nov 10, 21:43

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av Willy René

"trener'n vår er for dårlig"........

Dette blir for dumt. At Roar Johansen kom inn og snudde alt svart til hvitt i løpet av dager blir bare latterlig. Lista er minst like lang over de laga som har skifta trener men IKKE blitt noe bedre hverken over natta eller sesongen. At du finner ett eksempel på at en trener har snudde et lag fra tap til seier behøver ikke bety at det alltid er sånn.

Jeg tror du bommer fatalt mht trenerens rolle. I lagspill som fotball er det tusen faktorer som dikterer resultatet, og det å mene at TFA har fallert iår, med opprykk som resultat blir bare grusomt patetisk. Det er greit nok at FFK-supportere har "greie" på fotball, og er kresne på fotball, og skriker opp hver gang man ser en feilpasning. Alt dette kan man leve med, men det å overtabloidisere trenerens rolle kan vi IKKE leve med. For med den avkorta virkelighetsforståelsen der vil en trener ALDRI få arbeidsro i FFK, og det vil vi slett ikke ha, for DET går utover resultatene, før eller siden.

En dirigent i et symfoniorkester er ikke på langt nær så viktig på selve konserten som folk tror. Hans jobb er gjort før konserten, og ting går av seg sjøl på konsert, stort sett. Hvis orkesteret har et stort publikum som tror de er vant med berlinerfilharmonien, som skriker opp hver gang det kommer en litt tidlig innsats, eller hører en sur note, ja da skal du se også et symfoniorkester yter forferdelig dårlig.

Faktisk er jeg villig til å legge nøyaktig like mye skylda for at vi ikke har spilt godt iår på bedretent publikum som noen her inne gjør på treneren! 

Dette var det mye fornuft i. Det er faktisk spillerne som er på banen. Treneren er viktig, men det er ikke alltid hans skyld når det ikke fungerer på banen. Ta f.eks Chelsea, Ancelotti var superhelt de første rundene, etter noen tap så er han plutselig skurken og må sannsynligvis gå. Er han plutselig en dårlig trener?

Jeg tror på TFA av følgende grunner:

- Vi rykket faktisk opp, det er uansett om noen klarer å huske noen dårlige kamper, en god prestasjon. Laget hadde en dårlig oppladning med Nordli-exit, spillerfrafall, etc før sesongen startet. KRED TIL TFA OG LAGET!

- Han er fredrikstad-patriot! Og "innfødt".

- Jeg tror på kontinuitet på trenersiden.

- Spillere og trenerteam ser ut til å ha et godt samspill uten at det blir utydelig hvem som er sjefen. Jeg vil ikke ha en apekatt med dårlig impulskontroll på sidelinjen.

- Han er billigste løsning og er under kontrakt. Det koster og bytte ham ut og ny trener vil koste mer enn TFA.

Skriver også under på din beskrivelse av tribune-effekten, ref uttalelse fra Øyvind Hoås om medaljens bakside når FFK supporterne bejubles... Skulle gjerne vært foruten en del gruff.

---------------------------

Leeds beating Manchester United will be my second best moment of 2010! We are going up!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f