Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 28 nov 10, 21:43
Endret: 28 nov 10, 21:43
Endret av: foyn
[quote=Lemmy]

Opprinnelig postet av Q

Men hvilken Tarik har dere å vise til? Hvilken Lasse Staw? I disse to spillerne har FFK utviklet to toppspillere. Hverken Ødegaard, Wembangomo eller Amarh kommer til å nå nivået til førstnevnte.

Bildet er ikke så enkelt som at Sarpsborg har vært kjempedyktige mens FFK har vært elendige. Det er mye mer nyansert. Begge klubbene har gjort gode ting, men har langt igjen før man kan si at talentarbeidet er godt nok.

Mye fornuftig i det andre, men denne er drøy... Tarik hadde noen flotte år i FFK; mye aldersbestemte landskamper (noe a-lag ?, men nå en haltende proff-karriere.. Lasse staw ? Aldersbestemte landskamper og tresmak i baken i adecco-ligaen ? Det kan godt være magnar og hugues ikke blir world beaters; men magnar er 93-modell.. Søkt om disp for å spille adecco som 15-åring; spiller på et høyere landslag enn årsklassen for å forsterke.. Hugues er 92-modell; spiller landskamper og kledde av kim ojo i høst.. Det er greit å være patriot, men en smule perspektiver er greit å ha.. Kan jo høre med Tore P om han ville represnetert magnar/ygg eller lasse staw hvis han hadde valget

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f