Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 nov 10, 20:32

Opprinnelig postet av Q
Mulig dette ble veldig uoversiktelig, men hovedpoenget er at dere går for de større navene og de med større lønningspose - og det blir det selvfølgelig flere skriverier om. Det handler ikke om at dere er noe bedre, mer likt i Norge, mer likt av mediene eller noe slikt. Om dere skulle tro det.

Det var da en veldig lett konklusjon må jeg si. FFK blir skrevet mer om fordi vi henter litt større navn. Det har selvsagt ingen ting å gjøre med at Fredrikstad er 107 års stolt historie mot et to års samarbeid. At Fredrikstad har spilt Tippeliga-fotball og har nylige titler, mens Sarpsborg har i to år vært en Adeccoliga-klubb. At det er dobbelt så mange på kampene. Hvorfor tror du FFK har fått så mange TV-kamper i år? Kun på grunn av kjente spillere? Er det egentlig så veldig mange kjente på laget? Borges og Piiroja? Valencia og Andersson kanskje? 

Det er nok mye mer enn kjente spillere. Engasjement i byen for eksempel. At Fredrikstad til stadighet blir omtalt som en fotballby av det øvrige Norge. Har aldri hørt noe slikt om Sarpsborg.

Om vi er bedre likt? At vi er mer savnet? Du får spørre litt rundt. Gamle som nye. Med mindre de har et hat mot Fredrikstad av ulike grunner, så tror jeg de fleste vil ha historie fremfor samarbeidsklubber i det øverste selskap.

Rivaliseringen med Fredrikstad har nok gitt Sarpsborg en del ekstra oppmerksomhet også, og kanskje det har vært litt andre veien også.

Jeg småflirer hver gang en sarping som brått er 08-supporter skal fortelle alle andre - og spesielt FFKere - hvordan en klubb skal drives. Ikke lenge siden dere selv var økonomisk ruin og måtte satse på ungdommen. Like etterpå skal dere fortelle alle hvor fantastisk klubben drives og rakke ned på alle klubber som ikke har fått døren som dere - ennå.

Det blir litt som et nygiftet ektepar skal fortelle noen som er gift i 50 om hvordan et ekteskap skal være. Tror de har fasiten på det meste. Vi får se hvordan holdningen blir i Tippeligaen. Kanskje det frister litt å bruke penger likevel? Kanskje kravene om spillerkjøp blir større hvis det går dårlig og supporterne har fått smaken på Tippeligaen?

Det er veldig lett å si nå at det ikke gjør noe om Sarpsborg rykker ned til året. Men når man først har fått smaken på Tippeligaen, så skal jeg love deg at Adeccoligaen blir en gedigen nedtur.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f