Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 27 nov 10, 21:34

Opprinnelig postet av thorsen

Hva skjer egentlig med jernbanen? Ligger ikke den ca. der "hovedtribunen" skal ligge? Og må friidretten finne seg et nytt sted å være?

Men godt de får bygd ut litt der oppe, skammelig plass å spille tippeligafotball på nå iallefall.

 

Friidretten er allerede ute fra stadion. De skal bygge et nytt rendyrket friidrettsanlegg på Kalnes. Pengene står på bok og arbeidet starter tidlig 2011.

Sarpsborg stadion skal bygges og finansieres av Sarpsborg kommune, Østfold fylkeskommune, Tippemidler, andre lokale idrettsklubber og private investeringer.

Østfold fylkeskommune, fordi det skal samtidig bygges en ny barne/ungdomsskole på området. Mulig en ny idrettshall skal integreres i tribunen kortside sør. 

Bandy klubben har et stort behov for bedre fasiliteter. Mulig nye garderober etc kan integreres i tribune kortside Nord.

Det er allerede interesse for kontorer og lokaler for andre private aktører. Det jobbes med å øke antallet av slike aktører.

Sarpsborg kommune har sagt seg villige til å bidra økonomisk, det samme har også Borregaard, dessuten har Hafslund spyttet mye penger inn i Sarpsborg idretten de siste årene (ungdomshallen, ny ishall) Ikke utenkelig at Hafslund også bidrar til utbygging av vår nye stadion.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f