Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 27 nov 10, 12:07

Opprinnelig postet av jarleb

Jeg har også vært usikker denne på om vi har hatt de riktige trenerne, men har vært på flere treninger i 2010 og sett at de har hatt en god tone med laget. Dette har vært en viktig faktor til at vi lyktes.
Mest kritisk har jeg vært til noen av byttene som har blitt foretatt, men jeg har hele året sagt at vi ikke har økonomi til å gjøre noe med trenerne våre. Det har vi slik jeg ser det heller ikke neste år. 
Jeg ønsker at hele trenergruppen skal fortsette minst en sesong til. De har fått flyt og det for meg som står på sidelinjen ser det ut til at de jobber godt sammen, noe som er utrolig viktig.

Selv har jeg trenerkurs og er trener, men holder på med det som kalles barneidrett. Så noen ekspert er jeg overholde ikke. Jeg lærer noe nytt hver dag og det gjør også trenerne til FFK også. I 2011 har NFF valgt ut 14 nye topptrenere.  De kommer altså til å lære mye også i 2011.

Jeg håper og tror at vi neste år kommer til å ha de samme trenerne til å lede laget på og utenfor banen. Jeg tror de har erfart utrolig mye og at de møter 2011 styrket og forbedret. De er pr. i dag de rette til å lede klubben.

Du...jeg vil kommentere akkuraut dette med bytter under kamp:

Vi må alle huske på at her kan det være en del grunner som IKKE publikum vet noenting om.....eks: Gamboa blir bytta ut-publikum buuuer,og skjønner ingenting-lar sin frustrasjon gå utover Aune.......,sannheten er at det var Gamboa som BA om å bli byttet ut,fordi han var tom.

Mye av dette har jeg fått greie på ved å følge laget på tv,mens dere som er på stadion kun ser det dere ser.

 Så...poenget mitt er: jeg tror ikke Aune bytter inn/ut spillere etter krone/mynt prinsippetWink


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f