Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 534

Lagt til: 27 nov 10, 02:58
Endret: 27 nov 10, 03:01
Endret av: madcow

Opprinnelig postet av Gjerningsmannen

Hvor er rausheten? Hvor er ydmykheten? Hvor er rakryggheten? Alle dere som har grint og sippa så lenge. Hva med å si:

"Jeg tok feil. Den skråsikre holdningen min angående Aune er jeg ikke like sikker på lenger. Jeg tok kanskje feil. Kanskje Aune er en bra trener tross alt. Og som kan utvikle seg til å bli en enda bedre trener. Vi har røkka opp. Man kan ikke få noe bedre resultat enn det. Jeg vet ikke så mye om det å lede et fotball-lag. Faktisk vet jeg ingen verdens ting, for jeg har aldri gjort det. Derfor burde jeg kanskje vært litt forsiktigere med å mene noe om ting jeg kan så lite om. Alt jeg har lært om fotball har jeg lært fra tribuneplass og sofakroken. Jeg innser nå at Aune og FFK har lykkes og at det passer seg litt dårlig å kritisere noen da.

Jeg kan strekke meg litt og innrømme følgende at mye av min kritikk har vært negativ, jeg har ikke trenerkurs.. og om jeg noen gang uttaler meg om en ting jeg ikke har peiling på. Vær vennlig å sleng denne posten i ansiktet mitt. Jeg vil også få faktisk være så ærlig å si at jeg har tatt feil i mye av min kritikk, uten at jeg vil gå for langt inn på det. Ikke helt rettferdig av meg...Jeg stiller meg derfor bak Tom Freddy Aune. Han, sammen med flere har reddet laget vårt. Utvilsomt noe som gjør han til "en av oss".


Og dermed vil jeg si. Du har min tillit. Du har overlevd en kritisk gjeng med fotballspillere. Du har aldri vært "idiot" i media, du har aldri "sviktet" klubben eller direkte hengt ut noen spillere i laget. Du leder et lag vi alle er stolte av. Vår stolthet som by baserer seg mye på hvordan det går med FFK. Du har den 25. november, 2010 fått unison applaus fra supporterne. Du har gjort det som trengs.

Takk så mye Tom Freddy, takk så mye - det er så uendelig positivt at du har holdt ut mange av oss.... og jeg håper bare at du forstår vi kun ønsker klubbens beste, men vi vet ikke alltid hva det betyr - selv om vi kanskje liker å tro det.

---------------------------

Ja Rekti...
- FFK / LFC / Østsiden -
Største skuffelse: Tap mot Sarpsborg 08, 06.11.2009


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f