Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 21 nov 10, 14:35

Opprinnelig postet av thorsen

Opprinnelig postet av Jens G Best

Rafn på benken? Han har jo vært den store formspilleren i det siste?

Litt merkelig, mulig noe sykdom eller noe. Men tror nok vi uansett får se han i løpet av kampen, tviler på at Valencia holder 90 min. En frisk og tent Rafn er kanskje supergunstig mot et slitent Hønefoss-forsvar utover i kampen. Da har selvfølgelig Valencia servert Thorvaldsson i hele første omgang og dratt på seg flere assister. HAR TRUA! (Men er også fryktelig nervøs.)

 

Joda, jeg ser den. Valencia gikk vel også ut her tidligere i uken og uttalte at han var i form, og en frisk Alex Valencia med selvtillit er uansett en reell trussel mot hbk`s venstre side. Men han har jo ikke imponert i det siste i kamp, så vi får håpe han har trenet på seg godfølelsen.

Ellers så er jo tempo et tilbakevendende tema for meg før disse kampene, særlig fordi det har vært en mangelvare i begge midtforsvar. For vår del forsøker man jo å gjøre noe med det ved å erstatte Ophaug med Martinsen. Men offensivt har vi mer tempo på benken enn på banen;

I kvintetten Askar - Thorvaldson - Ramberg - Borges - Valencia, så er det vel bare førstnevnte som har fart i beina utenom det vanlige. De andre 4 har andre sterkere sider enn fart.

Jeg tolker det dithen at trenerteamet ønske å starte med rutine og fysikk , slik at vi unngår tidlige baklengs og har kontroll på dødballer. Når det drar seg til i disse kampene så har vi uansett fart nok på benken til å utfordre bakrommet bak tippeligaens kanskje tregeste midtforsvar.

 

---------------------------

Svaberget for alltid!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f