Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 21 nov 10, 12:20

For første gang i år er flagget hengt ut på balkongen(har ikke hatt noe å sette det i, i dag er det strappa godt fast), jeg har på drakta og skal snart finne frem FFK glasset mitt.

Det er ikke bare spillerne som trenger å "Bring back the smile", tror det skjedde så mye i fjor gjorde at mange supportere ble litt lei og derfor likgyldige. Vet det er litt av det jeg har hatt. Det har ikke vært samme gleden når det er kamp, ikke like lett å følge laget og dårlige nett sendinger. Men når det virkelig gjelder så våkner Fredrikstad folket, når vi ser lyset i enden av tunellen.

I hele år har jeg irritert meg litt over endel supportere her inne, mange av dere er sure, negative, sneversynte og ser ikke sammenhengen mellom ting. Aune er ffk trener, han gjør det beste han kan med det mannskapet han har. Jeg vil heller ha Aune som trener enn at klubben går konkurs. Tror det er mange her inne som har mista fotballgleden, høres iallefall sånn ut.

Smil, det er kamp i dag. Bussene er fylt opp, FFK supporterne kommer til å være i flertall på tribunene, spillerne gleder seg og gleden er iallefall tilbake hos meg. Jeg har trua

BRING BACK THE SMILE

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f