Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rødhvit

Juniorspiller
Ble medlem: 27 jan 04
Innlegg: 200

Lagt til: 09 aug 04, 17:40
Opprinnelig postet av FFK Forever
Og Rödhvit..Tror du virkelig ikke at noen andre trenere kunne hentet inn bedre forsterkninger enn de vi har??!! Og Eggen er definitivt ikke den eneste trenern som kan få oss opp i Tl igjen!



Joa, tror nok at andre trenere kan hente inn bedre spillere enn det Eggen har gjort. Likevel skal man, som mange har påpekt, huske på at det er ikke så forbaska enkelt å hente inn hvem som helst til klubben. Det koster penger, samtidig som langt fra alle er villige til å underskrive for jumbolaget FFK.

Og Eggen er heller ikke den eneste som evt. kan få oss opp fra 1. divisjon igjen. MEN han kjenner laget meget godt, samtidig som han er en av de mest anerkjente trenerne vi har i landet (En av fem trenere med høyeste trenerutdannelse i Norge).

Folk glemmer fort. FFK og supporterne var i hundre da vi rykket opp to år på rad. Med en gang motgangen kommer, er det for mange Eggen som har skylden for alt det negative. Dersom FFK derimot til slutt klarer seg i Tippeligaen, er jeg sikker på at de fleste av dere vil hylle Eggen som en helgen igjen.

---------------------------

FFK i tyyyyyyykkkkkt og tyyyyyyyynnnnnt


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f