Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 12 nov 10, 14:21

Et lite tilbakeblikk til høsten 2003: (hentet fra historikk her på ffksupporter.net)

"Skyene lå tungt over byen, og regnet høljet ned da 9.000 mennesker presset seg sammen på Stadion 1. november.

Med seier over nedrykksklare Oslo Øst ville Fredrikstad Fotballklubb være klare for eliteserien for første gang på 20 år. Det lå en forknytt spenning i luften blant de søkkvåte tilskuerene. Kanskje smittet stemningen over på spillerne, for Oslo Øst sjokkåpnet med å ta ledelsen etter ett minutt. Kort tid senere lå en ny ball i Fredrikstad-målet, men scoringen ble heldigvis annullert.

Etter 11 minutter eksploderte Fredrikstad Stadion. Ríkharður Daðason utliknet til 1-1. Deretter fulgte syv magiske minutter. Bjørnar Johannessen gjorde 2-1 etter 14 minutter, før Daðason igjen var på rett sted fire minutter senere. Da Johannessen satte inn sitt andre etter en drøy halvtime fantes det ikke noe bedre sted på jord enn Fredrikstad Stadion."

- Kan vi gjenskape denne kvelden?
- Er det mulig at vi igjen kan få en islending i hovedrollen og bytte ut vår den gang kjære Bjørnar fra Hvaler med Celso fra Costa Rica???

Været er vel omtrent det samme, men optimismen ikke like stor. Jeg krysser fingrene og håper kvelden i dag er starten på 13 dager med opptur kronet med opprykk torsdag 25. november på et fullsatt Fredrikstad Stadion.

Og da sier jeg som en kjent karakter fra Båthusteateret: "Sitt ikke der æ gett"... Kjøp billett og kom deg på stadion!!

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best, the world's best footballplayer - ever!!)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340