Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 09 nov 10, 13:59

Opprinnelig postet av Tøfflus

Er det noe diskusjoner her inne (samt oppførselen til en del tilskuere underveis i kamper) har vist i løpet av sesongen, så er det at "en for alle og alle for én" bare er fine ord i en sang. Når ting ikke går som forventet, er det nok av dem som i stedet for å ta en saklig diskusjon om hva som kan gjøres bedre, velger å forlange hoderulling.

Jeg hater å gi sarpingene rett, men spillerne til Smurf 08 har ikke trengt å tåle en kald skulder fra fans hver gang de har spilt en dårlig kamp - og kom ikke her og si at det ikke bør ha noe å si for prestasjonene på banen. Tidlig i sesongen vil jeg gå så langt som å si at en del av tilskuerne på Fredrikstad Stadion fungerte som bortelagets tolvte mann.

Men for all del, jeg støtter kjell-H og alle andre som står for å opprettholde postiive tanker til sesongen er slutt. Den tjukke dama har ikke sunget, og vi har opprykk i egne hender fremdeles. Sjansen for det opprykket blir høyere dersom folk legger surpomptendensene på is fram til den 26. november.

 

 

 

Dettte er nøyaktig det samme som treneren til smurfene sa også. Folk i fredrikstad vet ikke hvor god trener Aune er, og FFKs spillere har ett mye større press på skuldrene enn smurfene.

 

Jeg er helt enig. De kampene jeg har vært på i år, har jeg vært sjokkert nesten. Publikum er bortelagets 12. mann. For en gjeng med .......

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f