Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 06 nov 10, 00:58

Opprinnelig postet av Rafn

Opprinnelig postet av Patrioten
Synes det er rart at http://www.f-b.no/sport/nekter-a-gi-ffk-noe-gratis-1.5780805 lar fruen til Thorjussen skrive saker om FFK, hva er deres meninger om det? Rafn skriv jo at det ikke ville komme lekasjoner fra styrerommet, hmmm, lurer på hvor mye fruen får vite fra FFKsjefen

Nå sitter ikke Thomas Thorjussen i FFK-styret, og han har heller ikke tilgang til hverken styreprotokoller eller referater.

Har du merket noe til lekkasjer den siste tiden siden du antyder dette nå ca 11 mnd etter at det ble nytt styre i FFK?

Ikke let etter alt mulig negativt daTongue out

Nå har Patrioten er kronisk trang til å finne på konspirasjonsteorier rund om og i FFK hele tiden, året rundt. Hvis man ikke klarer å gulpe opp noe negativt er ikke livet verdt å leve.

Er det lekkasjer i media er det feil (ja, det er feil), og klarer klubben å holde tett om ting er det jaggu feil det også. Forstå det den som kan.

Men men, intet nytt under solen som det heter.

Applaus til det nye styret med Kosten, Rafn og gjengen. Dere gjør en meget god jobb. Jobben til guttane på banen og guttane på benken skal jeg ikke kommentere så mye her, men kan vel si at det er rom for forbedringer på alle plan.

I fjor var det muldvarper, løse kanoner og fandens oldemødre som beveget seg luskende rundt på værsteområdet som ikke kunne vente med å plapre til sladrepressen (les: Fredriksstad Blad i særdeleshet), dette har vi heldigvis sluppet i år.

Over til kampen(e) - Jeg har troa på et mirakel på søndag, og denne gangen tar jeg ikke feil. FFK vinner, og Sarp 09 klarer faktisk bare 0-0 mot Altaboys! Smile


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340